ZiwiPeak Koiran makupala, Beef, 85 g

4,95 €

(1 kg = 58,24 €)
Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Näiden lisäksi nameihin on lisätty huolellisesti valikoituja vitamiineja sekä mineraaleja, merileviä, sikuria ja persiljaa.
Kevyet koulutusnamit eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väri- tai makuaineita, viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, sokereita tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan hyödyllisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita.
Herkullisissa koulutusnameissa käytetty käsittelemätön mahalaukku sisältää paljon ravintoaineita, entsyymejä sekä hyviä bakteereja, jotka edistävät ruuansulatuksen toimintaa. Viherhuulisimpukalla on positiiviset vaikutukset erityisesti nivelten, ihon ja turkin hyvinvointiin.
Koulutusnamit sopivat kaikille koiraroduille, pennusta senioriin.
Koulutusnamit on pakattu helposti uudelleensuljettavaan pussiin ja ne suositellaan käytettäväksi kahdeksan viikon aikana tuotteen avaamisesta.


Ravintoaineet: Raakavalkuainen 40%, raakarasva 37%, kuitu 1%, kosteus 10%, tuhka 10%.
Energiaa 5200 kcal/kg, 5,2 kcal/koulutusnami.
Sisältö: 95% nautaa (liha, maksa, munuainen, sydän, maha, luu, keuhko), Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, vitamiinit, mineraalit, persilja.